Select your language ▼
Select your language ▲
≡≡Ltool MENU
Препорачани веб-сајт
Јапонски јазик
Кинески јазик
Корејски јазик
Англиски јазик
World/Travel
низа/податоци
датум
економија/финансии
HTML, CSS, Интернет

Емотикони Основн речникот

Unicode емотикони / Eemoticon речникот. Само копирајте го и ставете емотикони / Eemoticon сакате да го користите во вашиот блог, почетната страница од пребарувачот и СНС, како што се Фејсбук, Твитер, Instagram и така натаму.

😀
😁
😂
🤣
😃
😄
😅
😆
😉
😊
😋
😎
😍
😘
😗
😙
😚
🙂
🤗
🤔
😐
😑
😶
🙄
😏
😣
😥
😮
🤐
😯
😪
😫
😴
😌
🤓
😛
😜
😝
🤤
😒
😓
😔
😕
🙃
🤑
😲
🙁
😖
😞
😟
😤
😢
😭
😦
😧
😨
😩
😬
😰
😱
😳
😵
😡
😠
😇
🤠
🤡
🤥
😷
🤒
🤕
🤢
🤧
😈
👿
👹
👺
💀
CSS RGB Веб БОИ
HTML боја графикони / HTML Бои лист
боја берач Тип Барај
 
Убава CSS Обрасци Табела
убава CSS Табела Примери за веб-desingers.
 
Уникод конвертор
Уникод онлајн конвертор
Можете да ги смените сите видови на карактери да (UTF-8 код) "Уникод.
 
Уникод Табела
Листа на Unicode знаци
"UTF-8 енкодирање маса" и "Unicode знаци"
карактер кодот маса за ASCII, Unicode и HTML
 
ASCII уметност / AA колекција
ASCII уметност колекција - групирани по категории
ASCII уметноста е графички дизајн техника која користи компјутери за презентација и се состои од слики споено заедно од 95 печатење карактери дефинирани со ASCII стандард од 1963 година, а во согласност ASCII карактер поставува со комерцијален продолжен карактери.
 
Емотикони Основн речникот
Unicode емотикони / Eemoticon речникот. Само копирајте го и ставете емотикони / Eemoticon сакате да го користите во вашиот блог, почетната страница од пребарувачот и СНС, како што се Фејсбук, Твитер, Instagram и така натаму.
 
URL кодер / декодер
Вие може да го декодира URL кодирани жици изгледа како "% Е4% BD% A0% E5% A5% BD" користејќи URL Декодер
Вие може да го кодира чита жици на URL endcoded жици со користење на URL кодер .
 
Base64 кодер / декодер
Вие може да го декодира base64 кодирани жици изгледа како "SGVsbG8h" со користење base64 Декодер
Вие може да го кодира чита стрингови за да се base64 endcoded жици користење base64 кодер.
 
Случаен лозинка генератор
може да генерира случајни лозинки со користење на случаен лозинка генератор.
Генераторот ќе ви помогне да направите свој безбедна, случајни лозинки високо обезбедени со користење на комбинација на мали букви и мали букви, бројки и симболи.
 
Бинарни / октални / децимална / хексадецимални конвертор
Можете да конвертирате броеви (бинарни, октални, децимала и хексадецимално) со помош на бројот конвертор.
 
QR код генератор
Можете да направите свој QR кодовите со користење на кодот Генератор QR.
"Брз одговор код '' QR Code" значи
А QR код е на две димензионален баркод која продавници информации во црно-бели точки.
 
Related Tags
Емотикони Основн емотикони пакет Основн пакет емотикони листа смајли текст јапонско икони Фејсбук икони слободна икони MSN икони икони превземање листата со емотикони Yahoo икони икони значење смајли XD